Geen regels, leuke foutjes & analoge liefde

Twintig jaar geleden werd de fotografische wereld voor altijd veranderd toen een creatief en experimenteel wild kind de scène binnentrad. In 1992 werd de Lomographic Society International geboren — en daarmee een revolutie.

Een kwart eeuw later is deze revolutie over de hele wereld verspreid. Creatievelingen in alle hoeken van de wereld negeren de regels, verliezen zichzelf in het moment en leggen de gekke, magische ervaring op deze gekke planeet vast — alles in de naam van Lomography.

Om dat te vieren nodigen wij onze Community uit om mee te doen met het creëren van een wereldwijde fototentoonstelling. Upload je foto's en bouw vandaag een LomoWall!

photo
25 years of lomography 25 years of lomography

Zo kun je meedoen aan dit grote feestje:

  • Ga door je archieven voor je beste foto's van de landen van de wereld, of ga de komende weken flink foto's maken.

  • Stuur je foto's naar zo veel mogelijk van onze wedstrijden. We hebben 196 wedstrijden voor 196 verschillende landen. Je moet dit doen vóór 31 augustus. We willen zien hoe jij de wereld ervaart. Als je uploadt via je Lomohome, zorg er dan voor dat je je foto's tagt!

  • Als je foto is geselecteerd om deel uit te maken van onze LomoWall exhibitions, wordt je opgenomen in de jaarlijkse TEN EN ONE Annual Lomography Photo Awards.

  • Maar dat is niet alles! Je kunt je ook aanmelden om je eigen Lomowall Exhibition te bouwen, ook al heb je niet deelgenomen aan de 25 Years of Lomography wedstrijden.

  • Als je je aanmeldt om een LomoWall Exhibition te bouwen, sturen we je eind september de digitale afbeeldingen van de winnende foto's. Gebruik ze om een LomoWall Exhibition op je favoriete plek te bouwen en nodig iedereen die je kent uit voor de opening. Stuur ons daarna een paar foto's hiervan!

  • Win grote prijzen, inclusief Online Shop waardebonnen, een van de vijf Lomo LC-A + Special Edition camera's en een Diana F+ Special Edition camera... en vier met ons een feestje!