De Selectie

The Konstruktor F Camera Bundel

Van het moment dat je begint met het bouwen van deze geliefde spiegelreflexcamera tot het moment waarop je dromerige shots begint te schieten; het is een groot sensationeel avontuur! Dat wilden we naar een hoger level tillen, dus hebben we de Konstruktor een upgrade gegeven; je kunt nu een flitser inschakelen voor eindeloze creatieve mogelijkheden!

We hebben alles wat je nodig hebt om geweldige flitsfoto's te schieten! Kies uit een seectie Konstruktor Flash Bundels met de Konstruktor F camera, Konstruktor Flitser Accessoire Kit en een flitser naar keuze. Welke flitser je ook kiest, je krijgt er 25% korting op! Mis deze kans niet; bestel je Konstruktor F camera vandaag nog in de Online Shop of een van onze Gallery Stores.

De Konstruktor Flitser Accessoire Kit

Heb je al een eigen flitser?

Als je al een flitser hebt, kun je de Konstruktor F camera en Konstruktor Flitser Accessoire Kit als bundel aanschaffen!

Houd er rekening mee dat als je een flitsschoen-adapter en kabel PC naar adapterkabel of als je zelf een Fritz the Blitz adapter kit hebt, je de Konstruktor F camera kunt gebruiken met je flitser - maar je moet wel de flitser als de L Bracket in de hand houden aangezien de Konstruktor Flitser Accessoire Kit op maat is gemaakt voor de Konstruktor F Camera.

Konstruktor Accessoire Kit

Met deze kit ontketen je de volledige creatieve potentie van je Konstruktor, die een DIY Close-Up Lens, een Macro Lens en een Chimney Hood bevat. Met de lenzen kun je heel dichtbij je onderwerp komen voor adembenemend scherpe foto's, terwijl de Chimney Hood je helpt een helderder, vergroot beeld van dat wat je vastlegt te krijgen.

Konstruktor Transparent Collectors Edition

Altijd al een kijkje willen nemen in een analoge spiegelreflexcamera? Dit collectors item maak het mogelijk! Hoewel het niet is bedoeld voor fotografisch gebruik, is de Konstruktor Transparant een geweldige accessoire voor thuis of op je werkplek.