De Lomo’Instant Automat – Jouw dagelijkse instant inspiratie

Ontdek een wereld van creativiteit met één druk op de knop.


Over dit project

 • De meest geavanceerde automatische instant camera: Lomography heeft de ultieme camera ontwerpen waarbij de sluitertijd, diafragma en de flitsintensiteit automatisch worden aangepast wat resulteert in perfect belichte foto's, dag en nacht.

 • Boordevol met Lomography's creatieve mogelijkheden: Neem snel en gemakkelijk snapshots of maak surrealistische kunstwerken - de Lomo'Instant Automat beschikt over talloze creatieve functies.

 • Een zorgvuldig ontworpen object, zowel binnenkant als buitenkant: klein, slim en mooie - de Lomo'Instant Automat is verkrijgbaar in vier opvallende designs en wordt geleverd in een handige doos gevuld met goodies.

 • Met trots terug op Kickstarter met ons 6e project: Met vijf succesvolle Kickstarter campagnes achter de rug, zijn we klaar voor ons volgende Kickstarter avontuur en en enthousiast om enorme besparingen en exclusieve deals aan backers te bieden!

 • Snel en eenvoudig scherpstellen: Dankzij het eenvoudige zone-scherpstelsysteem met de karakteristieke click & stop gevoel, kun je in een oogwenk scherpstellen met de Lomo'instant Automat.

A World of Creativity at the Touch of a Button

De Lomo'Instant Automat is anders dan alle andere instant camera's. Volledig automatisch, meer creatieve mogelijkheden dan ooit tevoren en super eenvoudig te gebruiken: het is de ultieme instant camera voor beginners en experts. Wij hebben ons ontfermd over de technische kant van de zaak, zodat jij in een instant het leven kunt vastleggen, dag en nacht.

Diafragma, sluitertijd en flitsintensiteit passen zich automatisch om ervoor te zorgen dat je foto's perfect worden belicht, voor- en achtergrond en in ieder en elke opnamesituatie. De kleine maar machtige Lomo'Instant Automat doet het allemaal, zodat je zelfs de meest vluchtige mooie momenten kunt vastleggen. Don't think, just shoot: leven zonder angst in het nu, wees je eigen inspiratie en maak je eigen universum.

Opnamemodi

De Lomo'Instant Automat heeft twee opnameprogramma's om uit te kiezen, wat betekent dat je in elke opnamesituatie perfect belichte foto's kan schieten. Of je nou een selfie wilt maken met je vrienden of en super experimenteel kunstwerk wilt maken, de Lomo'Instant Automat is er klaar voor.

 • Auto Modus: Schakel naar deze modus en laat de Lomo'Instant Automat automatisch de sluitertijd, diafragma en de flitsintensiteit aanpassen aan jouw omgeving.

 • Bulb Modus: Perfect voor alle nachtbrakers, want met deze stand kun je met een lange sluitertijd van maximaal 30 seconden fotograferen. Het is ideaal voor opnamen bij weinig licht en het creëren van gekke lightpaintings!

Meer creatieve functies en accessoires dan ooit tevoren

De Lomo'Instant Automat is instant fotografie op de meest creatieve manier. Elke Automat wordt geleverd met een enorm scala aan funky accessoires om je verbeelding te prikkelen, en er zijn tal van extra lenzen beschikbaar in ons fantastische Combo-pakket.

Ingebouwde Lens: De lens van de Lomo'Instant Automat heeft een equivalente brandpuntsafstand van 35mm, en is dus perfect voor zorgeloos, dagelijks gebruik.

Flitser uit: Wilt foto's maken zonder flitser? Geen probleem. Neem volledig de controle over wanneer de flitser is uitgeschakeld.

Meervoudige belichtingen: Voor die momenten waarop één schot per frame gewoon niet genoeg is. Met deze functie kun je onbeperkt meerdere belichtingen schieten.

Belichtingscompensatie +/- 1: De belichting wordt allemaal verzorgd met de Auto Modus, maar er kunnen ook momenten zijn waar je een extra heldere of een extra donkere wilt krijgen. Om een helderder beeld te krijgen, zet je de belichtingscompensatie op +1; voor een donkerder beeld, zet je deze op -1.

LED teller: Een keurige functie waarmee je kunt bijhouden hoeveel frames je precies nog over hebt.

Groothoeklens Compatibel: Verbreed je horizon en vergroot je zicht tot 90° door een een groothoeklens te gebruiken. Met een equivalente brandpuntafstand van 21mm en een kortste scherpstelafstand van 0,3 m, is het perfect om al je vrienden in een enorme groepselfie vast te leggen - nu verkrijgbaar als onderdeel van het Combo-pakket!

Fisheye lens Compatibel: Zie tot 170° en geef je foto's een nautische behandeling door een fisheye-lens te gebruiken. Dit gekke objectief heeft een kortste scherpstelafstand van 10cm, dus je kunt super-scherpe cirkelvormige foto's maken - nu verkrijgbaar als onderdeel van het Combo-pakket!

Close-up Lens Compatibel: Bevestig een close-up lens en schiet scherpe en gedetailleerde shots zo dichtbij als 10cm - nu verkrijgbaar als onderdeel van het Combo-pakket!

Verwisselbare Kleurenfilters: Elke Lomo'instant Automat wordt geleverd met een scala aan kleurenfilters.

Tal van goodies: Elke Lomo'Instant Automat wordt geleverd in een handige doos gevuld met vele tips om je creativiteit te stimuleren en goodies zoals papieren fotolijstjes en magneten om je favoriete foto's te kunnen showen.

Gebruikt Fujifilm Instax Mini: Alom beschikbaar, creditcard-formaat en ideaal voor het bewaren in je portemonnee, op je muur of om aan je vrienden te geven. Check onze Camera + Film pakketten, of koop pakjes film in de Lomography Online Shop of in een van onze Lomography Gallery Stores.

Design

Klein genoeg om overal mee naar toe te nemen en stijlvol genoeg om mee gezien te worden, de Lomo'instant Automat is verkrijgbaar in vier opvallende designs.

Lomography is al lange tijd liefhebber van instant fotografie. Instant fotografie, leuk en zorgeloos, gaat veel verder dan de klik van de sluiter. Instant kiekjes zijn ideaal voor op je muur, als cadeau aan je vrienden of om te versturen per post. Ze zijn anders dan een van de honderden foto's die op je smartphone staan - ze zijn echte, fysieke objecten. Dat maakt ze uitermate geschikt voor het delen van de vreugde en het verspreiden van de liefde, en voor ons, is dat waar fotografie over gaat.

Wij houden van eindeloze creatieve mogelijkheden. Daarom hebben we jaren besteed aan het ontwikkelen en uitbreiden van onze eigen Lomo'Instant assortiment. Eerste brachten we je de Lomo'Instant , een handige instant met enorm veel mogelijkheden. Vervolgens hebben we onze horizon verbreed met de Lomo'Instant Wide , een ultra-creatieve wide instant. Nu tillen we je instant fotografie-ervaring naar het volgende niveau. Met behulp van onze jarenlange ervaring in instant fotografie hebben we de beste eigenschappen van de Lomo'Instant en de Lomo'Instant Wide samengevoegd met een aantal unieke nieuwe functies om je de ultieme instant camera aan te bieden: de Lomo'Instant Automat.

De Lomo'Instant Automat is een camera voor iedereen. De camera past automatisch het diafragma, de sluitertijd en de flitsintensiteit aan om ervoor te zorgen dat je foto's perfect worden belicht, in elke opnamesituatie. De Lomo'Instant Automat, zorgvuldig ontworpen om moeiteloos draagbaar te zijn, zit boordevol creatieve functies en opnameprogramma's en is super gemakkelijk te gebruiken. Wij hebben ons ontfermd over de technische zaken, zodat jij je kunt concentreren op het verkennen van je verbeelding, het vastleggen van meest vluchtige mooie momenten en ze direct te delen, waar je ook bent. Lees de tips, probeer ze uit en ga verder dan dat. Schiet moedig, wees je eigen inspiratie en maak je eigen universum.

 • Film: Fujifilm Instax Mini

 • Belichtingsgebied: 62mm x 46mm

 • Sluitertijd: Bulb (maximaal 30 seconden), 8s-1/250 (Auto Modus)

 • Diafragma: f/8, f/22

 • Belichtingscompensatie: + 1/-1 belichtingswaardes (omgevingsbelichting)

 • Filmuitwerpmechanisme: Gemotoriseerd

 • Meervoudige belichtingen: Onbeperkt

 • Ingebouwde flitser richtgetal: 9 (m)

 • Ingebouwde Flitser: Automatische Flitser Aan & Flitser Uit Modus

 • Zone-scherpstellen: 0,6m / 1-2m / oneindig

 • Statiefaansluiting: Ja

 • Afstandsbediening: 2 sensoren (één aan de voorkant, één aan de achterkant), overdracht via infrarood

 • Filmteller: LED-indicator, aftellen

 • Batterijen: 2 x CR2 batterijen (2 x 3V)

 • Afstandsbediening Batterij: 1 x CR1632 (3V)

 • Bereik van de afstandsbediening: Zonnig: 1-2m. Binnen: 5m.

 • Filterdiameter van de draad: 43mm

Lomo'Instant Automat: Early Stage Drawings

Lomo'Instant Automat: Semi-final 3D Drawing

Lomo'Instant Automat 2D Drawing

Lenzen en accessoires specificaties

 • Ingebouwde lens:
  Brandpuntsafstand: 60mm (35mm equivalent)

 • Groothoeklens (inbegrepen in het Combo-pakket):
  Beeldhoek: 90°
  Equivalente brandpuntafstand: 21mm
  Kortste scherpstelafstand: 0,3 m
  Lens Flens: 43mm schroefdraad

 • Fisheye lens (inbegrepen in het Combo-pakket)
  Beeldhoek: 170°
  Kortste scherpstelafstand: 10cm
  Lens Flens: 43mm schroefdraad

 • Close-up lens (inbegrepen in het Combo-pakket)
  translation missing: nl.about.technical_information.lenses_accessories.closeup_lens.angle
  Kortste scherpstelafstand: 10cm
  Lens Flens: 43mm schroefdraad

 • Extra's (inbegrepen in de Single en Combo pakket): Kleurenfilters, fotostands, fotoclips, magneet stickers, lijm stippen en tal van inspirerende tips om je creativiteit te stimuleren.

Lomo'Instant Automat: Accessories - 3D Drawing

Extras (included in the Single and Combo package): Color Gels, photo frames, photo clips, magnet stickers, glue dots, and plenty of inspirational shooting tips to kickstart your imagination.

Met behulp van al onze instant fotografie kennis en ervaring hebben we lang en hard gewerkt om te komen waar we nu zijn en om terug te zijn op Kickstarter met ons 6e project. We zijn ontzettend enthousiast om deze prachtige automatische instant camera aan jullie lomografen te laten zien. Volg ons tijdens de laatste stappen van dit ambitieuze project door ons vandaag nog te steunen!

Om onze liefde te tonen, geven we backers de kans om enorm te besparen op de Lomo'Instant Automat en allerlei exclusieve goodies. Met vijf succesvolle Kickstarter campagnes achter de rug kun je er zeker van zijn dat we precies zullen leveren wat we hebben beloofd.

A Prototype of the Lomo'Instant Automat being produced

De retail-lancering prijs van de Lomo'Instant Automat (zonder de extra lenzen) zal ongeveer tussen de $150 en $175 zijn, dus met de Super Early Bird rewards zul je ten minste 35% op je camera besparen! We zijn gericht om de Lomo'Instant Automat in december 2016 klaar voor levering te hebben (let op: dit is slechts een schatting). We hebben al veel bloed, zweet en tranen aan dit project besteed, maar er zijn de komende maanden nog een paar stappen nodig. Met jouw steun zijn we ervan overtuigd dat de Lomo'Instant Automat de meest opwindende Lomo'Instant ooit zal zijn.

timeline

De Lomo'instant Automat steunen is net zo eenvoudig als een-twee-drie ...

Kies je Tier

Er is een scala van Kickstarter Tiers om uit te kiezen, elk met een verscheidenheid aan aantrekkelijke rewards. Check de onderstaande lijst en kies je tier!

(Super) Early Bird, or Kickstarter Special Playa Jardín or Bora Bora Single: Includes the Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) Edition to select after the campaign.

(Super) Early Bird, or Kickstarter Special Playa Jardín or Bora Bora Combo: Includes the Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) Edition to select after the campaign + 3 Extra Lenses.

(Super) Early Bird, or Kickstarter Special South Beach: Lomo’Instant Automat South Beach + 3 Extra Lenses.

(Super) Early Bird, or Kickstarter Special Punalu'u: Lomo’Instant Automat Punalu'u (only available via Kickstarter) + 3 Extra Lenses.

Wil je nog dieper in de wereld van creatieve fotografie duiken? Wij hebben een aantal super speciale bundels om je creativiteit te stimuleren. Met extra Lomography camera's, lightpainting accessoires perfect voor de echte nachtbrakers, premium Art Lenzen en zelfs een kans om Lomography HQ te bezoeken in Wenen - deze super speciale Kickstarter bundels zullen zeker aan je creatieve fotografie verlangens voldoen.

Instant Evolution Black or White Package: Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) to select after the campaign + Lomo’Instant Wide Black or White to select after the campaign.

Instant Evolution South Beach Package: Lomo’Instant Automat South Beach + 3 Extra Lenses + Lomo’Instant Wide of choice to select after the campaign + 2 Extra Lenses.

Instant Evolution Punalu'u Package: Lomo’Instant Automat Punalu'u (only available via Kickstarter) + 3 Extra Lenses + Lomo’Instant Wide of choice to select after the campaign + 2 Extra Lenses.

Instant Heritage Wide: Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Lomo’Instant Wide of choice to select after the campaign + 2 Extra Lenses + Belair Instant Camera.

Light Painter Starter: Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Luminoodle + Light Painter.

Light Painter Deluxe: Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Pixelstick + Luminoodle. Please note that due to the size of the pixelstick different shipping rates apply to this reward tier. You may select "Tuvalu" as your shipping location in case your country is not listed.

Trip Bundle: Trip to Lomography HQ in Vienna + Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Light Painter.

Trip Bundle Deluxe: Trip to Lomography HQ in Vienna + Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Light Painter + Pixelstick.

Lomography Kickstarter Catch-Up Kit: Trip to Lomography HQ in Vienna + Lomo’Instant Automat Playa Jardín (Black) or Bora Bora (White) or South Beach or Punalu'u (only available via Kickstarter) to select after the campaign + 3 Extra Lenses + Lomo’Instant Wide Camera of choice to select after the campaign + 2 Extra Lenses + New Petzval 58 Bokeh Control Art Lens Brass + Daguerreotype Achromat 2.9/64 Art Lens Brass + Light Painter.

Als je awesome creatieve fotografie wilt steunen en wilt helpen dit project mogelijk te maken, maar op dit moment niet op zoek bent naar een nieuwe camera, kun je ons ook helpen met een van deze coole accessoire pakketten:

Thanks for the Love – Small: Lomography Light Painter

Thanks for the Love – Medium: Lomography Light Painter + Fotoclips

Thanks for the Love – Large: Lomography Light Painter + Fotoclips + Lomography Keychain + Lomography Temporary Tattoos.

Kies je Add-on

Er zijn vele spannende en exclusieve items die je aan je pledge kunt toevoegen! Kies zoveel als je wenst door ze simpelweg toe te voegen aan je donatie in het Add-On Menu. Als je bijvoorbeeld hebt besloten om te doneren voor de Kickstarter Special Reward ter waarde van $119 maar je je ook nog graag 3x Fujifilm Instax Mini Film Single Pack ter waarde van $23 wilt ontvangen, verhoog je het bedrag van je donatie tot $142 in totaal.

Als je besloten hebt dat je nog meer add-ons wilt nadat je je pledge hebt gemaakt, no worries – je kunt je pledge op elk gewenst moment bewerken, tot tien dagen nadat de campagne is geëindigd. Om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je besteld stuur je ons een e-mail met alle add-ons die je wilt.

Ga zitten, relax, en wacht!

Zodra je de relevante verzendkosten aan je tier en add-ons hebt toegevoegd en op de "pledge" knop hebt gedrukt, ben je klaar. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is geduld hebben - zodra de campagne voorbij is, zullen we je om een overzicht vragen om je verzendadres te sturen, inclusief de details van je pledge. Zodra je die terug hebben gestuurd, versturen wij je goodies! En maak je geen zorgen - het geld dat je hebt toegezegd zal worden gereserveerd op je account, maar wordt alleen afgeboekt zodra de campagne met succes wordt gefinancierd.

Lomography instant camera's zijn anders dan alle andere op de markt, en we zijn dolblij en vernederd door hoeveel mensen van hen houden. De Lomo'Instant gaf een hele nieuwe kijk op instant fotografie, en het ving PetaPixel's oog met zijn brede waaier van “customization opties”. TechCrunch was fan van alle verschillende ontwerpen en creatieve functies, Geeky Gadgets vond dat de lange “B” Modus “perfect was voor weinig licht of 's nachts schieten”, en Gizmag was lyrisch over de meervoudige belichtingen modus waardoor je “unieke samengestelde foto's” kon maken. Ideaal voor landschappen en perfect voor selfies, Trend Hunter waren onder de indruk dat de Lomo'Instant Wide “scherpe, grote shots” maakt. Veteran filmfotograaf Matt Day vond het eenvoudige drie stappen scherpstelsysteem en de afstandsbediening lensdop fantastisch, en PCMag gaf de Lomo’Instant Wide hun Editors’ Choice award voor instant film camera's, en beschreef het als “de beste instant camera”.

We waren absoluut tevreden met deze positieve feedback, en het maakte ons meer dan ooit vastberaden om met meer instant innovaties te komen als brandstof je inspiratie. Dat is de reden waarom wij de enige instant camera ontwerpen die volledig automatische instellingen combineert met een ton van functies om je meer creatieve vrijheid dan ooit tevoren te geven. De Lomo'Instant Automat is een camera voor iedereen, en we hopen dat je ons mee helpt deze camera tot leven te brengen!

De Lomographic Society International is een wereldwijde actieve organisatie gewijd aan experimentele en creatieve fotografie. Lomography staat voor een vrije stijl van fotograferen - dichterbij het leven zelf. Door de steeds uitbreidende selectie van innovatieve filmcamera's, instant camera's, Art Lenzen, film en fotografische accessoires, promoot Lomography de fotografie als een creatieve aanpak om te communiceren, te absorberen, en de wereld vast te leggen. Lomography Gallery Stores en Embassy Stores over de hele wereld zijn voorzien van het volledige Lomography assortiment en bieden een plek voor tentoonstellingen, workshops en meet-ups. Lomography.com is een bloeiende online community van creatieve mensen gewijd aan het experimenteren met fotografie en het opzoeken van de grenzen. Door de enthousiaste inzet van Lomographic Society members, wil Lomography de ongelooflijke planeet om ons heen documenteren in een nooit eindigend archief van beelden - letterlijk een wereldwijd "Lomographic" portret, zoals gezien door de ogen van talloze mensen en culturen.

The Lomo’Instant Automat will be available for delivery to most countries around the world. As shipping, handling and local charges (excluding customs fees) vary from country to country, please choose your reward to see specific details about your location. Lomography cannot be held liable for any additional customs charges that may occur in your location. We have logistics hubs in the following locations; Hong Kong, Japan, New York and Hungary. This means we can deliver to customers from the EU, USA, Hong Kong, or Japan without additional customs fees incurred when you receive your camera. Please be aware there may be extra import costs to pay upon delivery, depending on your location. Backers in the USA don't need to pay any additional shipping costs. However, Backers who live in the State of New York do need to pay Sales Tax, please add an additional 8.875% onto your pledge amount to cover local sales tax. For example, if you live in the State of New York and pledged for the $96 reward, please add an additional $8.52 onto your pledge amount ($8.52 is 8.875% of $96) to cover New York Sales Tax. If you forgot to add this, or didn't know about it, don’t worry – it’s simple to add in even now. You can edit the amount of your pledge right up until the project ends on the project page.

Here are the shipping and handling details for locations around the world

USA, Canada- $0. Hong Kong $10. EU, Taiwan, Singapore, Macao, China, South Korea, Indonesia, Philippines, Malaysia, Thailand, Vietnam - $15. Australia, New Zealand, Papua New Guinea, Switzerland, Norway, Sweden, Finland - $25. Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Uruguay, Belarus, Kazakhstan, Peru, Reunion, Venezuela - $100. The rest of the world - $35.

If you are interested in backing the project but your country isn’t listed, or if you have any further questions about shipping, handling or local charges, please feel free to reach out to us to assess opportunities.

Risico's en uitdagingen

We zijn er trots op om vijf ambitieuze Kickstarter projecten met succes te voltooien. In de afgelopen jaren hebben we heel hard gewerkt om de Lomo'Instant Automat tot leven te brengen. Maar we zijn ons ervan bewust dat er altijd een element van risico's betrokken zijn bij dit soort projecten.

We zijn toegewijd aan het leveren van een vlekkeloos product, en je kunt er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen aan je verwachtingen te voldoen. Ons streven naar perfectie betekent dat de eerste zending is gepland in december 2016. Wij werken in zeer nauwe samenwerking met onze fabrikanten om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Niettemin, onverwachte vertragingen in de productie of levering zijn altijd een mogelijkheid, en kunnen onze geschatte leveringsdatum vertragen. Wij beloven je om je op de hoogte te houden over elke stap die we maken.

We zijn helemaal klaar voor deze spannende uitdaging, en we hopen dat je je aansluit bij het realiseren van dit geweldige project!

Faq

Verzending & levering

Wat is de geschatte leverdatum voor de Lomo'Instant Automat?

Op dit moment schatten we dat de Lomo'Instant Automat Camera in december 2016 verzonden wordt! (xxx) Helaas kunnen we niet garanderen dat bestellingen worden verzonden in de volgorde waarin ze werden gemaakt. Dit komt omdat verschillende camera's verschillende hoeveelheden tijd in beslag nemen om ze te produceren. We willen de camera's voor onze backers verzenden zodra ze klaar zijn. Op dit moment lijkt het erop dat de Playa Jardín als eerste zal worden geproduceerd, dan de Bora Bora en vervolgens op de Punalu'u en South Beach. (xxx) Vervolgens zullen we de zendingen in onze 3 belangrijkste shipping hubs verdelen en zo spoedig mogelijk de camera's naar onze backers te sturen. Levering kan oplopen tot 1-2 weken vanaf het moment dat de camera's onze shipping hubs hebben bereikt.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn locatie?

Zie hier informatie over de verzend- en administratiekosten voor locaties over de hele wereld: (xxx) de VS, Canada: $0. Hong Kong $10. EU, Taiwan, Singapore, Macau, China, Zuid-Korea, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Thailand, Vietnam: $15. Australië, Nieuw Zeeland, Pa Nieuw-Guinea, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland: $25. Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Uruguay, Wit-Rusland, Kazachstan, Peru, Réunion, Venezuela: $100. De rest van de wereld: $35. (xxx) Als je een specifieke vraag hebt over de verzending of de lokale kosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wanneer en hoe wordt de verzendinformatie verzameld?

We vragen om informatie over je verzending in een enquête nadat de Kickstarter campagne eindigt. We kunnen dit onderzoek ook rond de tijd van verzending sturen in plaats van direct na de campagne (want als we het later sturen, is er de kans dat adressen zijn verandert).

Kun je nul of lagere waarde aangeven bij het verzenden naar mij? Ik wil graag hoge douanekosten vermijden.

Het spijt ons, maar omdat de waarde van een prijs verplicht is bij de douane, kunnen we onze pakketten niet een nul waarde als gift of donatie geven. Check de invoerrechten vergoedingen bij je lokale douanekantoor.

Kan ik via PayPal betalen?

Het is niet mogelijk om via PayPal te betalen omdat Kickstarter alleen werkt met Stripe betalingen. Als je problemen hebt met de betaling, stuur ons dan een bericht en we zullen ons best doen om je te helpen.

Wanneer wordt het bedrag voor de Lomo'Instant Automat van mijn creditcard afgeschreven?

Het bedrag wordt alleen in rekening gebracht zodra de Lomo'Instant Automat met succes wordt gefinancierd aan het einde van de Kickstarter campagne.

Wat is het verschil tussen het kopen van de Lomo'Instant Automat en de Lomo'Instant Automat + Lens pakket?

Als je de Lomo'Instant Automat koopt zult je de camera ontvangen met de ingebouwde lens (60mm, 35mm equivalent). Als je het Lomo'Instant Camera + Lens pakket koopt ontvang je een groothoek, close-up en fisheye lens evenals de camera met de ingebouwde lens.

Welk type film gebruikt de Lomo'Instant Automat?

De Lomo’Instant Camera werkt met Fujifilm Instax Mini. Deze is verkrijgbaar in de Lomography Online Shop, in de Lomography Gallery Stores over de hele wereld en in vele camera winkels.

Hoe wordt de Lomo'Instant Automat aangedreven?

De Lomo’Instant Automat gebruikt twee CR2 batterijen (2 x 3V). We adviseren oplaadbare batterijen. De Lomo'Instant Automat beschikt niet over een USB-lader of accu.

Hoe zwaar is de Lomo'instant Automat?

Het exacte gewicht van de Lomo'Instant Automat wordt nog uitgewerkt. We willen de camera zo licht mogelijk maken.

Hoe kun je met de Lomo'Instant Automat scherpstellen?

De Lomo'Instant Automat werkt met 3-stappen-zone scherpstellen. De afstand kan worden aangepast door te draaien aan de scherpstelring op de lens; selecteer 0.6m, 1-2m of oneindig.

Wat zijn de verschillende opnamemodi van de Lomo'Instant Automat?

De Lomo'Instant Automat heeft twee verschillende opnameprogramma's, afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt eenvoudig je opnamemodus selecteren met de opnamemodus knop. (xxx) “A” - Auto Shooting Mode (xxx) Wanneer de camera aan staat, is deze standaard ingesteld op de Auto Modus en zul je perfect belichte foto's krijgen, waar je ook bent. De Lomo'Instant Automat bepaalt het diafragma en de sluitertijd automatisch (plus de automatische flitsintensiteit als de flitser ingeschakeld is) voor perfecte belichtingen. Dit is de perfecte manier voor het opnemen van alle uren, van dag tot nacht! (xxx) "B" - Bulb Modus (xxx) Als de Bulb Modus is geselecteerd, zal de Lomo'Instant Automat e allen tijde worden ingesteld op B sluitertijden. De sluiter blijft voor maximaal 30 seconden open of voor zolang de ontspanknop/zelfportret spiegel wordt ingedrukt. Als je langer dan 30 seconden wilt belichten, kun je de MX-functie gebruiken om hetzelfde frame meerdere keren te belichten. (xxx) Als de diafragmawaarde f/8 de standaard is, is de Bulb modus ideaal voor het fotograferen van lange belichtingen, nachtfoto's en lightpaintings! (xxx) Auto Off Function (xxx) Wanneer de Lomo'Instant Automat voor gedurende vijf minuten niet wordt gebruikt , ongeacht de opnamemodus, zal de camera automatisch worden uitgeschakeld om de batterij te besparen. Om de camera opnieuw te activeren, druk je op een willekeurige knop.

Hoe werkt de lichtmeter van de Lomo'Instant Automat?

De Lomo'Instant Automat is voorzien van een licht-sensor en een flitser aan de voorzijde van de camera. De camera bepaalt het diafragma, sluitertijd en flitsintensiteit (als de flitser niet is uitgeschakeld) automatisch voor een perfecte belichting.

Wordt er echt leer gebruikt voor de Lomo'Instant Automat?

De South Beach is bekleed met echt leder. Alle andere edities (Playa Jardín, Bora Bora and Punalu'u) worden bekleed met PU leder.

Wat is het verschil tussen de Lomo'Instant Automat Editions die hier worden gepresenteerd?

In termen van functies, zijn er geen verschillen tussen de vier camera edities die verkrijgbaar zijn op Kickstarter. Het enige verschil is de vormgeving van de camera's en het feit dat de South Beach bekleed is met echt leder terwijl de andere versies zijn bedekt met PU leder.

Zal de definitieve versie van de Lomo'instant Automat verschillen van die op de Kickstarter pagina?

De hoofdkleuren van het Lomo'Instant Automat zoals je ziet op Kickstarter zijn definitief. Echter, kunnen er kleine kleurveranderingen optreden tussen nu en de levering, want op de Kickstarter pagina staan enkel voorbeelden.

Is het mogelijk te pledgen voor extra camera's? Hoe doe ik dit en wat zijn de regels?

Ja, dat is mogelijk. Als een daad van goodwill, hebben we besloten om alle bijkomende kosten te dekken; verzending, aflevering en belastingen voor eventuele extra camera's om alle Lomo'Instant Automat Kickstarter donateurs een fantastische kans geven om een extra camera te otnvangen tegen een lagere totale prijs. Dit zijn de regels:

 • Als je graag een donatie wilt doen voor een extra exact dezelfde camera waar je al een pledge voor hebt toegezegd (bijvoorbeeld de Lomo’Instant Automat Playa Jardín), verdubbelen simpelweg je donatie!
 • Als je graag een donatie wilt doen voor een ander model van de camera of meer dan één extra camera, voeg dan de bedragen toe zoals onder elk extra camera is weergegeven.

Camera Only Extra's

Camera + Lens Pakket Extra's

Belangrijke opmerking: Stuur voor alle wijzigingen aan je donatie ons een bericht om de wijzigingen die je hebt gemaakt en om die camera's die je wenst te ontvangen te bevestigen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we je de juiste Lomo'Instant camera's sturen! Als je je donatie bewerkt en ons dit niet laat weten, wordt het heel moeilijk voor ons om precies te weten welke camera je wilt, wat kan leiden tot vertraging.

Wat zijn de Super Early Bird en Early Bird Deals?

Deze aanbiedingen zijn exclusief en je kunt de Lomo'Instant Automat tegen een veel lagere prijs aanschaffen. Deze aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor een korte periode, dus wacht niet te lang!

Kun je mij meer info over de rewards, inclusief de reis?

We hadden een geweldige tijd met onze Kickstarter backers die kwam om ons in Wenen kwamen bezoeken als onderdeel van hun reward van onze vorige Kickstarter projecten, en we kunnen niet wachten om een ​​aantal van jullie te ontmoeten voor een legendarische week! We willen je een ware en authentieke Lomography ervaring bieden en dat is waarom onze reis naar Wenen gaat, want daar is ons hoofdkantoor gevestigd. Tijdens de 5 dagen die je met ons zult doorbrengen, slaap je in een hotel in het hart van de stad en wij zullen wij je meenemen op een mysterieuze reis! (cxx) De reis staat gepland in mei 2017 en dekt de volgende kosten voor één persoon (extra personen zouden extra geld kosten): accommodatie voor 5 dagen en maaltijden en drankjes voor twee dagen. Je zou je vlucht en andere uitgaven zelf moeten dekken. Als de datum niet goed voor je uitkomt, dan spreken we gewoon een andere datum af. Echter zijn de data voor alle speciale evenementen die we organiseren vastgesteld. (Xxx) Als je vragen hebt over de reis, kun je ons een bericht sturen! Als je graag extra mensen wilt meenemen, kan dat geregeld worden, maar dit brengt wel extra kosten met zich mee (die na de Kickstarter-campagne worden afgerond, voordat je naar Wenen komt).

Is de Lomo'Instant Automat Punalu'u alleen beschikbaar voor Kickstarter Backers?

De Lomo'Instant Automat Punalu'u zal beschikbaar zijn voor Kickstarter donateurs en supporters op andere crowdfunding pagina's die onderdeel zijn van deze campagne.

Zullen de extra lenzen op een gegeven moment afzonderlijk verkrijgbaar zijn?

Ja, de extra lenzen zullen later apart verkrijgbaar zijn. Echter, de verlaagde prijzen zijn exclusief voor de Kickstarter project beloningspakketten, wat betekent dat het goedkoper is om de lenzen nu als onderdeel van een Kickstarter bundel aan te schaffen.

Wat zijn de Kickstarter Special Deals?

De Kickstarter Special Deals kun je de Lomo'Instant Automat kopen voor aanzienlijk minder geld dan de uiteindelijke verkoopprijs.

Zijn er stretch goals voor dit project?

(missing)

Wat is de geplande retailprijs voor de Lomo'Instant Automat?

De retail-lancering prijs van de Lomo'Instant Automat (zonder de extra lenzen) is momenteel gepland op $150, dus met de Super Early Bird Deal rewards scoor je zo'n 35% korting!

Hoe kan ik ik extra camera's aan mijn donatie toevoegen?

   1. Meld je aan op Kickstarter en klik op de ‘Manage My Pledge’ knop rechts bovenaan de project pagina (https://www.kickstarter.com/projects/lomography/the-lomoinstant-camera)

   2. Bewerk je donatie en bekijk de vervolgstappen.

   3. Stuur ons een privé-bericht om precies te bevestigen wat je hebt betaald en welke camera's je graag zou willen hebben.

Als ik meer dan een camera bestel, krijg ik dan ook meer dan een stretch goal reward?

Ja! Stretch goal rewards worden per camera toegekend, dus als je twee camera's bestelt zullen wij je twee sets stretch goal rewards sturen.

Zijn de stretch goal rewards voor alle donaties?

De Stretch goal rewards zijn voor alle donaties die de Lomo'Instant Automat bevatten.

Zullen de stretch goal rewards na het Kickstarter project te koop zijn?

Ja, we kunnen de stretch goal rewards beschikbaar maken na het Kickstarter project. Echter krijgen Kickstarter donateurs wel de beste deal, want zij ontvangen deze rewards gratis, terwijl er bij de prijs van de pakketten inclusief deze items na de Kickstarter campagne rekening zal worden gehouden met de extra kosten van deze rewards.