3 opnamemodi voor elke soort instant

De Lomo'Instant heeft een automatische flitser opnamemodus zodat je gemakkelijk fantastische foto's met flitser kunt fotograferen. Je kunt ook overschakelen naar de 2 creatieve handmatige opnameprogramma's om allerlei experimentele opnamemogelijkheden te proberen.

 • Flitser aan automatische modus: Met deze modus kun je onderweg gemakkelijk fantastische foto's schieten. Een sensor op de flitser detecteert de helderheid en de lichtmeter geeft automatisch de juiste hoeveelheid flitslicht. De standaard ingestelde diafragma f/16 en de belichtingscompensatie knop kunnen hierbij worden aangepast.

 • Creatieve modus (flitser aan): Deze modus is ideaal voor het fotograferen binnenshuis. De flitser is ingeschakeld en je kunt schakelen tussen N voor normaal overdag en B sluiter voor lange belichtingstijden.

 • Creatieve modus (flitser uit): Deze modus is ideaal voor lange belichtingstijden in de nacht. De flitser is uitgeschakeld en je kunt schakelen tussen N voor normaal overdag en B sluiter voor lange belichtingstijden in de nacht.

Een ultra-geavanceerd lenssysteem

Schiet unieke instant foto's en verleg de grenzen van jouw verbeelding met het Lomo'Instant Lens Systeem! De camera heeft een ingebouwde groothoeklens. Bovendien zijn er een Fisheye Portret en Close-Up lenzen verkrijgbaar.


 • Wide Angle Lens (ingebouwd): Deze 27mm-equivalent groothoeklens legt meer vast dan je ogen zien en kun je toffe up-close-and-personal shots schieten met de 0.4m kortste scherpstelafstand. Perfect dus voor spontane instant momenten en selfies!

 • Close-Up Lens (in alle Camera + Lens pakketten): Met deze lens kunt je belachelijk vette instant kiekjes schieten op een scherpstelafstand van 10cm-15cm; het werkt met een vast diafragma van f/16. De lens clips op de groothoeklens zijn gehecht aan de Lomo'Instant (helaas werkt dit niet met andere lenzen).

 • Fisheye Lens (in alle Camera + Lens pakketten): Raak verslaafd aan prachtige ronde momenten met de 170° Fisheye Lens.

 • Portrait Lens (in alle Camera + Lens pakketten): Deze 35mm equivalent voorzetlens is ongelooflijk veelzijdig en geeft goede resultaten, zowel binnen als buiten. Hij is geweldig voor portretten, straatfotografie en landschapsfoto's.

 • Schiet L-o-o-o-o-o-ng Exposures

  De N-instelling op uw camera is perfect voor shots overdag én nachtopnames met een flitser. De Lomo'Instant heeft ook een B-instelling zodat je light-streaked foto's kunt maken, waarbij je de sluiter voor zo lang als je wil open laat. Adembenemende light-painting schilderijen gegarandeerd!

 • Schiet kekke meervoudige belichtingen

  De Lomo'Instant is de enige moderne Instant Camera waarmee je onbeperkt meervoudige belichtingen kunt schieten. Dit betekent dat je een groot aantal opnamen op één frame kan combineren!

 • Kleurenfilters

  Neem de volledige controle over je instants met de selectie kleurenfilters die je bij de Lomo'Instant krijgt. Door het toevoegen van de filters over je flitser kun je spelen met koele en warme tinten, en geven ze een artistieke flair aan jouw shots!

 • Het perfecte instant foto formaat

  De camera werkt met de hoge kwalitatieve en op grote schaal vekrijgbare Fujifilm Instax Mini film, die bekend is om zijn felle kleuren en heldere beelden. Je foto's zijn creditcard-formaat snapshots die in elke portemonnee passen en er geweldig uitzien op een muur! Natuurlijk hebben we Fujifilm Instax Mini Film op voorraad in de Lomography Online Shop en Lomography Gallery Stores.

 • De grootste diafragma-instelling in de wereld van instant fotografie

  Met een maximaal diafragma van f/8 heeft de Lomo'Instant Camera de grootste diafragma-instelling van dit moment in de wereld van instant fotografie. Schiet je met f/8? Dan kun je helderdere foto's verwachten. Of je kunt juist een kleiner diafragma gebruiken, zoals f/22, zodat elk detail scherp is - kleinere diafragma's zijn ideaal voor landschapsfoto's met veel detail.