← Return to Kickstarter

Neptune Convertible Art Lens Systeem

Eén verhaal, Oneindige eindes

Voor de meest recente updates en informatie verwijzen wij je hier naar de Kickstarter-pagina voor het Neptune Convertible Art Lens Systeem.

Eleanor Hardwick, London – 35mm (above) and Jonathan Taylor, New York – 35mm (below)

Drie primaire lenzen, twee diafragma mechanismen, één lens systeem: Combineer de basislens met een van de drie converteerbare frontlenzen voor verschillende vaste brandpuntafstanden — 35mm, 50mm and 80mm — en wissel af tussen een breed scala aan stoploze diafragma's en speciale diafragma platen met slechts één lens systeem.

Een uitbreidbaar systeem om te groeien met je creativiteit: Het Neptune Convertible Art Lens Systeem heeft een onbeperkt potentieel en we ontwerpen nu al nieuwe lenscomponenten met unieke effecten en mogelijke brandpuntafstanden, variërend van ultra-groothoek van 15mm tot een 400mm monoculaire lens. Om mee te doen met elke stap van deze creatieve reis, kunnen onze backers stemmen om te bepalen welke volgende brandpuntsafstand we zouden moeten maken.

Stunning Sharpness or Beautiful Bokeh: Elk lenselement is handgemaakt met het fijnste glas en met de uiterste zorg voor uitzonderlijk scherpe beelden en sterke, verzadigde kleuren — zelfs bij de dichtstbijzijnde focusafstanden van 0,25m (35mm), 0,4m (50mm) en 0,8m (80mm). Verzacht de scherpte met de speciale diafragma platen en voorzie de rand van je frame met fijne, mooie bokeh.

Een complete en compacte oplossing voor beginners en professionals: Omdat je alle flexibiliteit hebt met een keuze uit drie primaire lenzen, terwijl je gear klein en licht blijft, is het Neptune Convertible Art Lens Systeem alles wat je nodig hebt voor elk fotografie avontuur. Slank en compact, makkelijk mee te nemen en discreet te gebruiken.

Terug op Kickstarter met een gloednieuwe uitvinding: Zes succesvolle projecten later zijn we terug op Kickstarter met nog meer geweldige aanbiedingen en spannende add-ons. Backers besparen maximaal 45 procent op het Neptune Convertible Art Lens Systeem!

Alles wat je nodig hebt op elk fotografie avontuur

Het Neptune Convertible Art Lens Systeem is alles wat je nodig hebt voor elke fotografie onderneming. Een heruitvinding van het eerste converteerbare lens systeem van Charles Chevalier in de late 1830's, biedt dit unieke systeem een wereld van mogelijkheden voor beginners en professionals.

Het Neptune Convertible Art Lens Systeem bestaat uit een lensbasis die op je camera is gemonteerd en meerdere converteerbare lenscomponenten. Door de voorste componenten te wisselen, kun je foto's of video's op drie verschillende vaste brandpuntafstanden maken— 35mm, 50mm en 80mm. Het is een uniek Art Lens Systeem; het bied je alle vrijheid van een zoomlens zonder af te doen op de primaire lenskwaliteit, en het is de enige converteerbare art lens die werkt met een scala aan moderne analoge en digitale camera's. Elk onderdeel wordt samengesteld door gebruik te maken van het mooiste multi-gecoate glas en vervaardigd om uitzonderlijk scherpe focus en sterke verzadigde kleuren te produceren voor prachtige HD-afbeeldingen — ook wanneer je close-ups op 0,25m (35mm) met Thalassa, 0,4m (50mm) met Despina of 0,8m (80mm) met Proteus schiet. Dit is een Art Lens Systeem waarmee je mooie, intieme foto's kunt maken, zodat je dichtbij genoeg kunt komen om elk detail van je onderwerp vast te leggen. En omdat het zo klein en lichtgewicht is, kun je het overal mee naar toe nemen.

“The Neptune Series is absolutely suitable to my Rock’n’Roll needs. I need something that is small and compact." – Acey Slade, lid van band the Misfits

Marine Toux, Paris – 50mm

En dat is niet alles — het Neptune Convertible Art Lens Systeem beschikt ook over twee diafragma mechanismen om je alle creatieve vrijheid te geven die je nodig hebt. Het stoploze iris diafragma mechanisme in de lensbasis heeft een brede waaier van optimale f/stops voor elke brandpuntsafstand, maar met de 35mm en 80mm lenzen heb je de vrijheid om verder te gaan dan dat bereik zodat je volop kunt experimenten. Je kunt je stijl ook verzachten door de speciale diafragma platen voor het iris diafragma te glijden om je frame te voorzien van delicate bokeh.

Door het opnieuw ontwerpen van Chevalier's converteerbare lensontwerp voor moderne camera's, hebben we een Art Lens Systeem ontwikkeld die de manier waarop je fotografie en videografie benaderd zal veranderen. Er is geen limiet voor de hoeveelheid nieuwe frontlenzen die we kunnen produceren, en we ontwerpen nu al nieuwe lenscomponenten met unieke effecten en mogelijke brandpuntafstanden, variërend van een ultra-groothoek van 15mm tot een 400 mm monoculaire lens. Elke nieuwe frontlens zal net zo zijn als diegene die je op deze pagina kunt zien — klein, handgemaakt en compatibel met dezelfde lensbasis, wat betekent dat je niet elke keer je spaarpot hoeft te breken wanneer je een nieuwe lens wilt aanschaffen.

Het leven is onvoorspelbaar. Met het Neptune Convertible Art Lens System ben je op alles voorbereid.

"I like how you can have the option of switching up your shooting style very easily. I think it’s really wonderful and a beautiful design." – Olivia Locher

Kevin Wilson, New York – 80mm

Helga Traxler, New York – 80mm; and Adrian Bilek, Vienna – 35mm Macro

Thalassa, Despina, Proteus — Een compleet doch compact pakket

Thalassa: 3.5/35

Wanneer de frontlens Thalassa is aangesloten op de basislens, schiet hij met een groothoek vaste brandpuntsafstand van 35mm, en is daarom perfect voor architectuur, straatfotografie en reportage. Aangezien dit een brandpuntsafstand is die heel dicht bij dat van het menselijke oog ligt, kunt je dichtbij je onderwerpen komen, het frame invullen en jezelf onderdompelen in het shot. En aangezien Thalassa de dichtstbijzijnde focusafstand van 0,25m heeft, kun je alle gedetailleerde details vastleggen die deze prachtige planeet zo levendig maken. En omdat het Neptune Convertible Art Lens Systeem zo slank en compact is, is het discreet genoeg om straatscènes te vangen. Combineer Thalassa met de speciale diafragmaplaten om drukke stedelijke achtergronden te transformeren in kleurrijke bokeh-frames. Probeer de optimale maximale diafragma van f/3.5 te omzeilen om unieke effecten op je foto's te creëren.

Mitchell Wojcik, New York – 35mm

Daniel Schaefer, New York – 35mm

Despina: 2.8/50

Om op een veelzijdige vaste brandpuntsafstand van 50mm te schieten, bevestig je de Despina op de basislens. Hij heeft de naam Nifty Fifty voor een goede reden, 50mm is namelijk een van de pilaren van fotografie — een geweldig brandpuntafstand voor het leren, maar ook voor het constant verbeteren van je ambacht. Ideaal voor alledaagse, mode- en studiofotografie, van portretten in full-length tot redactionele spreads. De 50mm produceert ook een delicate bokeh — vooral bij het grootste diafragma van f/2.8 en bij de speciale diafragma platen. Met een dichtstbijzijnde focusafstand van 0,4m, legt de Despina de schitterende eigenschappen van couture vast, en kun je experimenteren met framing en compositie.

Kurt Prinz, Vienna – 50mm

Proteus: 4.0/80

Proteus is perfect voor portretten, sport en actiefotografie. Het heeft een dichtstbijzijnde focusafstand van 0,8m, en wanneer het op de basislens is bevestigd schiet het op een vast brandpuntsafstand van 80mm, wat betekent dat de diepte van het veld erg ondiep is. Als zodanig produceert het mooie, zachte bokeh die perfect geschikt is voor het opstellen van een onderwerp en voor het begeleiden van de kijker naar de focus van je schot. Niet alleen is dit ideaal om je onderwerp tegen een drukke achtergrond te plaatsen om een fascinerende headshot te creëren, maar het is ook goed om de achtergrond te isoleren om onderwerpen op de voorgrond dichterbij te maken, waardoor het een populaire brandpuntsafstand is voor het vastleggen van sportsterren in actie. En omdat de bokeh ook scherpe bladeren in getextureerde achtergronden verandert in snapshots van fauna, is Proteus een fantastische lens voor natuurfotografie. Voeg de delicate effecten toe aan je achtergrond met behulp van de speciale diafragma platen en omzeil het optimale grootste diafragma van f/4.0 om nog meer te experimenteren met de blurry gedeelten in je beeld.

Daniel Schaefer, New York – 80mm

Speciale diafragma platen voor speciale bokeh vormen

Elk van de verwisselbare lenselementen van het Neptune Convertible Art Lens Systeem werkt met een iris diafragma systeem voor het produceren van mooie, soepele bokeh. En dat is niet alles — elk Neptune Convertible Art Lens Systeem heeft vijf speciale diafragma platen voor onbeperkte creatieve opties. Deze speciale diafragma platen kunnen voor het iris diafragma worden ingevoegd om prachtige bokeh-effecten te creëren. Laat het iris diafragma een subtiele, gladde bokeh produceren of gebruik de speciale diafragma platen om zorgvuldig vervaardigde bokehvormen aan de randen van je shot te verspreiden.

En dat is niet alles — elk Neptune Convertible Art Lens Systeem wordt geleverd met zes speciale diafragma platen om je onbeperkt creatieve opties te geven. Deze speciale diafragma platen kunnen voor het iris diafragma worden ingevoegd om zorgvuldig vervaardigde bokehvormen aan de randen van je shot te verspreiden. Er zijn zes verschillende vormen om uit te kiezen, en elk creëert mooie bokeh — vooral als je in het licht schiet.


Warut Chailaipan, Bangkok – 50mm

Een unieke combinatie van oud en nieuw

Het Neptune Convertible Art Lens Systeem is een eerbetoon aan een van de vaders van praktische fotografie — uitvinder van de allereerste fotografische optische lens, Charles Chevalier. Als toonaangevende Parijse opticien begon hij met het ontwerpen van lenzen. In 1835 ontwierp hij een lens voor Louis Daguerre'd Daguerreotype camera, en samen gaven zij de wereld praktische fotografie.

Charles Chevalier 1862

In de late 1830's maakte Chevalier 's werelds eerste handgemaakte converteerbare fotografische optische lens. De inspiratie kwam van een 1834-telescoopontwerp, de Lunette à Verres Combinés, en Chevalier ontwikkelde zo een fotografisch lens systeem dat uit elkaar kon worden gehaald en opnieuw kon worden samengevoegd om verschillende brandpuntafstanden te creëren. Voilà — de converteerbare lens is geboren. Naarmate de fotografie zich ontwikkelde heeft zijn concept doorgezet, en kwamen er meer converteerbare lenzen die gedurende de 20ste eeuw werden gelanceerd.


www.antiq-photo.com - Sébastien Lemagnen

In de late jaren 1830 maakte Chevalier 's werelds eerste converteerbare fotografische optische lens. De inspiratie kwam van een telescoop ontwerp uit 1834, de Lunette à Verres Combinés. Chevalier richtte zich op de sterren en ontwikkelde een fotografisch lens systeem dat uit elkaar kon worden gehaald en weer in elkaar kon worden gezet om verschillende brandpunten te creëren. Voilà - de converteerbare lens was geboren.

In de jaren 1950 en 1960 waren converteerbare lenzen een populaire keuze voor zowel professionele fotografen als complete beginners vanwege de veelzijdigheid die de lenzen boden. Toonaangevend camera bedrijf Zeiss Ikon bracht een hele reeks van converteerbare lenzen uit onder de naam Contaflex, een compact zilveren lens die bestaat uit een achterste element en drie verwisselbare voorzijde elementen die je kan combineren om verschillende brandpuntsafstanden te creëren.

Lorenzo Scudiero, Rovereto – 35mm

Francesco Frizzera, Rome – 35mm

Yoann Leveque, Model: Sara Etienne, Paris – 35mm

Let's Get Technical

Het Neptune Convertible Art Lens Systeem is handgemaakt met de beste optica en uiterste zorg. Elk element is multi-coated en de lensbasis is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je de voorste componenten kunt verwisselen zonder de spiegel of sensor bloot te leggen aan stof, zodat je lens in perfecte staat blijft. Met drie elementen in drie groepen in de lensbasis en vier elementen in vier groepen in elk van de converteerbare frontlenzen, levert dit Art Lens Systeem uitzonderlijke kwaliteit bij elk van zijn vaste brandpuntafstanden. Het is verkrijgbaar in Canon EF, Nikon F of Pentax K-mount, dus kies de juiste mount voor je camera!

Verenigbare camera's

 • Canon EF Mount (Analoog/Digitaal, Full frame & APS-C/APS-H): Canon 1D/s MKIII, Canon 1D X MK II, Canon 5D MKIV, Canon V, Canon 7D MkII, Canon EOS 3, Canon EOS 5, Blackmagic Design Cinema Camera EF, Blackmagic URSA en URSA Mini, & meer.
 • Nikon F Mount (Analogue/Digital, Full frame & APS-C): Nikon F3, Nikon D300, D500, D800, D810, Nikon D5, Nikon FE2, Nikon F100 & meer.
 • Pentax K Mount (Analoog/Digitaal, Full frame & APS-C): K Series, M Series, LX, A Series, P Series, SF Series, MZ/ZX Series & ist Series & meer (Ricoh, Chinon, Almaz, Carena, Cimko, Cosina, Porst, Sears, Sigma, Vivitar & Zenit Camera's met K-Mount).

De lens past ook met veel meer cameramodellen met behulp van adapters die beschikbaar zijn als een add-on-item:

 • Fujifilm X Mount (Digital APS-C): Fujifilm X-Pro1, X-Pro2, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-M, Fujifilm X-E & meer.
 • SONY NEX mount (Digital Full frame & APS-C): Sony A7, A7 MK II, A7s MK II, Sony NEX 7, Sony NEX 5 & meer.
 • Micro 4/3 Mounts: Olympus OM-D E-M10, OM-D E-M1 Mr II, Olympus PEN-F, Panasonic Lumix DMC-GX8, Panasonic Lumix DMC-GF6, Panasonic DMC-G7 & meer.
 • Leica M (Analogue/Digital, Full frame & APS-C): Leica CL/E, Leica M6, Leica M (240), Ricoh A12 (LM-mount digitale module) & meer.

Daniel Schaefer, New York – 80mm

Technische specificaties

 • Mount types: Canon EF, Nikon F – mogelijk Pentax K
 • Brandpuntsafstand: 35mm, 50mm, 80mm, frontelement omzetbare groep
 • Frontelement omzetbare groep mechanisme: bayonet mount
 • Diafragma: 3.5/35 + verlengd, 2.8/50, 4.0/80+ verlengd
 • Diafragma type: multi-schaal Diaphragm + 'drop in' diafragma plaat
 • Filterschroefdraad: 52mm
 • Scherpstelmechanisme: Helicoid
 • Kortste scherpstelafstand: 0.25m/9.8” (35mm), 0.4m/15.7” (50mm), 0.8m/31.5” (80mm)
 • Multi coating: Ja
 • Lens body: Aluminum

Jonathan Taylor, New York – 50mm

Souleyman Messalti, London – 80mm

Olivia Locher, New York – 80mm, 35mm

HELP ONS HET NEPTUNE CONVERTIBLE ART LENS SYSTEEM TE REALISEREN

Het Neptune Convertible Art Lens Systeem is een unieke fotografische tool — in tegenstelling tot elk ander lens systeem op de markt en alle andere Art Lenzen die we ooit hebben gemaakt. We hebben lang en hard gewerkt om het in productie te krijgen, en we zijn erg blij om terug te keren op Kickstarter om de laatste etappes van onze reis met jou te delen. Word nu deel van het verhaal, pledge nu!

Als dank aan backers om ons ambitieuze project te ondersteunen, bieden we enorme besparingen op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en exclusieve extra accessoires. Met zes succesvolle Kickstarter projecten die al zijn voltooid, kun je er zeker van zijn dat we precies leveren wat we beloven.


Lorenzo Scudiero, Rovereto – 35mm

ZO STEUN JE ONS PROJECT

Het is snel en makkelijk om een van de eerste te zijn om het Neptune Convertible Art Lens System te bezitten. Alles wat je moet doen is deze drie eenvoudige stappen volgen...

Kies je Tier

Elke fotograaf is uniek. Daarom hebben we een Art Lens Systeem gemaakt die zich toelegt op elke stijl en een breed scala van Kickstarter pakketten, waaronder een verscheidenheid aan camera's, lenzen en accessoires. Kijk eens naar de onderstaande lijst en kies het pakket dat bij je past, maar zorg ervoor dat je de juiste lens mount voor je camera kiest! Het Neptune Convertible Art Lens Systeem is verkrijgbaar in Canon EF of Nikon F mount en is verenigbaar met een aantal andere camera's met behulp van adapters die beschikbaar zijn in ons add-on menu.Kies je Add-On

Van filters naar adapters tot lightpainting accessoires en meer, we hebben tal van add-ons om de veelzijdigheid van het Neptune Convertible Art Lens Systeem te maximaliseren. Kies zoveel add-ons als je wilt door het bedrag aan je pledge toe te voegen dat is gespecificeerd op de info pagina (INSERT LINK). Als je bijvoorbeeld voor het Early Bird pakket gaat van 640USD en je de Basic Filter Set wilt toevoegen aan je pledge met 27USD, verhoog je het pledge bedrag in totaal naar 667USD. Vergeet niet om ons een bericht te sturen waarin alles wat je heeft gekozen staat, met telkens een follow-up bericht als je je pledge hebt bijgewerkt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je precies ontvangt wat je hebt besteld! Het is snel en eenvoudig om ons een bericht te sturen — klik gewoon op het Lomography logo bovenaan deze projectpagina. Dit brengt je naar onze bio pagina, waar je op "contact me" kunt klikken om ons een bericht te sturen.

Relax en wacht — maar vergeet niet je enquête in te vullen!

Zodra je de betreffende verzendprijs hebt toegevoegd aan je tier en add-ons en op de knop 'Pledge' klikt, wordt je pledge verwerkt en ontvangen we je bestellingsbevestiging. Daarna hoef je alleen maar geduldig te zijn. Als de campagne voorbij is, sturen wij je een enquête naar om te vragen naar je verzendadres en voor de details van je pledge. Zodra je dit hebt ingevuld en verzonden, zul je je pakket per post ontvangen zodra het klaar is. Het geld dat je hebt gedoneerd, wordt gereserveerd op je account, maar alleen geboekt zodra de campagne succesvol gefinancierd en afgelopen is.

OVER DE LOMOGRAPHY ART LENS FAMILIE

Elke Lomography Art Lens is met de hand samengesteld met de beste optica om levendige kleuren, sterk contrast en kristalheldere beelden te produceren. Toch is iedere Art Lens uniek. Elke lens wordt zorgvuldig vervaardigd en hebben elk een direct herkenbaar karakter.

Sinds de lancering van onze eerste Art Lens in 2013 hebben we een hele reeks art lenzen voor digitale en analoge camera's en SLR's gemaakt. Klein, slank en snel: onze Art Lenzen zijn onder andere de New Russar+, the Lomo LC-A Minitar-1 en New Jupiter 3+. Onze (D)SLR Art Lenzen zijn geïnspireerd op dromerige lenzen van vroeger, waaronder de Petzval 85, de Petzval 58 Bokeh Control en de Daguerreotype Achromat 2.9/64.

Nu breiden we ons assortiment uit met een Art Lens Systeem, een systeem dat alles bevat wat je nodig hebt voor elk fotografie avontuur. Vind hieronder informatie over hoe je ons project kunt steunen en hoe je een van de eerste kan zijn om het Neptune Convertible Art Lens Systeem te bezitten.

WHAT THE HELL IS LOMOGRAPHY?

De Lomographic Society International is een wereldwijd actieve organisatie die zich toewijd aan experimentele en creatieve fotografie. Lomography staat voor een vrijere en luide schietvorm ㅡ dichter bij het leven zelf. Door de voortdurend groeiende selectie van innovatieve filmcamera's, instant camera's, art lenzen, film- en fotografische accessoires, bevordert Lomography fotografie als een creatieve aanpak om de wereld te communiceren, op te nemen en te vangen. Lomography Gallery Stores en Embassy Stores over de hele wereld bieden de volledige Lomography productreeks en een plaats voor exposities, workshops, ontmoetingen en alle Lomographic behoeften. Lomography.com is een bloeiende online community van creatieve personen die zich toeleggen op het experimenteren met fotografie en de grenzen van wat mogelijk is. Door de enthousiaste betrokkenheid van leden van de Lomografische Society streeft Lomography naar het vastleggen van onze ongelooflijke planeet in een eindeloos archief van beelden, een letterlijk een globaal 'Lomografisch' portret, gezien door de ogen van talloze individuen en culturen.

Sunsern Poontavee, Bangkok – 35mm

Issa Ng, Hong Kong – 80mm (right) and Harimao Lee, Hong Kong – 50mm

Benjamin Hampson, London – 50mm

VERZENDINFORMATIE

Het Neptune Convertible Art Lens System zal beschikbaar zijn voor levering aan de meeste landen over de hele wereld. Aangezien de verzendkosten, de verwerking en de lokale kosten (exclusief douanekosten) per land verschillen, kies een reward om specifieke details over je locatie te zien. Lomography kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele aanvullende douanekosten die in jouw locatie kunnen optreden. Wij hebben logistieke hubs op de volgende locaties: Hong Kong, Japan, New York en Hongarije. Dit betekent dat we kunnen leveren aan klanten uit de EU, de Verenigde Staten, Hong Kong of Japan zonder dat er extra douanerechten ontstaan bij het ontvangen van je Art Lens Syteem.

Met het oog op de import kosten die wij in rekening moeten brengen te verminderen, leveren we de goederen van backers in Turkije naar onze distributeur in Istanbul. Door deze extra stap in de distributie zullen backers uit Turkije iets langer moeten wachten op de levering!

Backers in de VS hoeven geen extra verzendkosten te betalen. Backers die in de staat New York wonen, moeten echter wel Sales Tax betalen, voeg daarom alsjeblieft nog 8,875% toe op je pledge bedrag om de lokale Sales Tax te dekken. Als je bijvoorbeeld in de staat New York woont en $599 hebt gedoneerd, voeg dan nog eens $53,16 toe op dit bedrag ($ 53,16 is 8,875% van $ 599) om de New York Sales Tax te dekken. Als je dit vergeten bent, of dit niet wist, maak je dan geen zorgen — het is eenvoudig om het nu nog toe te voegen. Je kunt de hoeveelheid van pledge rechtzetten totdat het project eindigt op de projectpagina.

Zie hier alle gegevens over de verzending en afhandeling voor locaties over de hele wereld:

USA, Canada: $0. Hong Kong $10. EU, Taiwan, Singapore, Macau, China, Zuid-Korea, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Thailand, Vietnam: $15. Australië, Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Finland: $25. Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Uruguay, Wit-Rusland, Kazachstan, Peru, Reunion, Venezuela: $100.

Ben je geïnteresseerd in dit project maar staat jouw land niet in het dropdown-menu vermeld bij de check-out? Of als je nog vragen hebt over verzendkosten, afhandeling of lokale belastingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Daniel Schaefer, New York – 35mm

Daniel Schaefer, New York – 35mm

Sophie Kaye, New York – 80mm

Olivia Locher, New York – 35mm

C.C. Wu, Taipei – 80mm

Marine Toux, Paris – 35mm

Sophie Kaye, New York – 80mm

RISICO'S EN UITDAGINGEN

We zijn er trots op dat we zes ambitieuze Kickstarter projecten succesvol hebben gefinancierd en afgerond. De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt om het Neptune Convertible Art Lens Systeem tot leven te brengen. We weten echter wel dat er altijd een risico bestaat bij deze projecten.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van een foutloos product, en je kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan zullen doen om aan je verwachtingen te voldoen. Ons streven naar uitmuntendheid betekent dat de eerste verzending in oktober 2017 zal uitgaan. We werken nauw samen met onze fabrikanten om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Niettemin zijn onverwachte vertragingen in productie of levering altijd een mogelijkheid, en kunnen we onze geschatte leverdatum terug drijven. Wij beloven u hierbij op de hoogte te houden van elke stap.

We zijn helemaal klaar voor deze spannende uitdaging en we hopen dat je ons met dit ambitieuze project wilt helpen.