Nieuwe Petzval 58 Artists

Het is ons een genoegen geweest om de nieuwe Petzval 58 aan een groeiende groep van zeer getalenteerde kunstenaars uit te lenen. Hun vindingrijkheid met de nieuwe Petzval 58 resulteerde in verbluffende beelden. Geniet van deze foto's en interviews!


Coco Alexander

Coco Alexander is een bekende fotograaf gevestigd in New York City. Als Lomo Amigo schoot ze met meerdere camera's, waaronder de Petzval 85 Lens. Deze keer nam Coco Lomography's nieuwe Petzval Lens 58 Bokeh Controle Art Lens mee.

Lees meer

Issa Ng

Issa Ng is een in Hongkong gevestigde mode- en commercieel fotograaf. Gebruik makend van vele jaren ervaring als art director en stylist voor een aantal internationale merken in de reclame-industrie, was hij in staat om een sterk gevoel van stijl en talent te ontwikkelen voor conceptuele uitvoering, samenstelling en intense beelden.

Lees meer

Christopher Logan

Jaren geleden verhuisde een jonge Christopher Logan naar Milaan na het behalen van een diploma fotografie aan het Art Institute of Fort Lauderdale. Hij werd verliefd worden op de Europese esthetiek wat zicht later manifesteerde in zijn foto's; hij kreeg opdrachten van een aantal grote modehuizen, wat zijn ambacht verder ontwikkelde.

Lees meer

Lomokev

Kevin Meredith, beter bekend als LomoKev, is een fotograaf gevestigd in Brighton, Engeland, die bekendheid verwierf voor zijn gebruik van de Lomo LC-A en zijn lomography stijl. Naast een overvloed aan persoonlijke en commerciële projecten, gaf hij workshops over fotografie, schreef fotografie-gerelateerde boeken en nam deel aan een paar tentoonstellingen.

Lees meer