icon

De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards

Met de TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards vragen we je om de franje van fotografie te verkennen, de grenzen te verleggen en voet te zetten in visuele terra incognita. We hebben 11 verschillende categorieën ontwikkeld, die elk ontworpen zijn om je te inspireren om je perspectief op te schudden en je aan te moedigen om in het onbekende te stappen.

Door 10 vaste categorieën en één speciale categorie die elk jaar verandert om de huidige wereldwijde problemen weer te geven, word je uitgenodigd om ons jouw versie van evenementen weer te geven. We willen de wereld door jouw ogen zien en begrijpen wat elk van deze thema's voor jou betekent. De winnaar van elke wedstrijd op de Lomography website maakt kans op een van de 11 categorieën van de TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards. Je kunt met zo veel mogelijk van onze wedstrijden meedoen als je wilt, en je kunt meerdere foto's inzenden.

De TEN AND ONE Awards worden gejureerd door een zorgvuldig geselecteerde panel bestaande uit kunstenaars, professionals en langlopende Lomographers. Lees onze Jury pagina om onze jury te ontmoeten. Elk jaar geven we ongelooflijke prijzen uit aan onze winnaars, waaronder Online Shop vouchers, de beste Lomography camera's, speciale prijzen van onze partners, en nog veel meer. Naast deze geweldige goodies, krijgen 11 gelukkige winnaars (willekeurig gekozen) een verblijf van één week bij het Lomography hoofdkantoor in Wenen.

Klik hier om het ongelooflijke werk te zien van de winnaars van dit jaar.