image

De Lomo'Instant Square combineert klassieke vierkante frames met een geavanceerde automatische modus, een heleboel creatieve functies en een dual-formaat functie voor de ultieme instant-shooting ervaring. Hij is gebouwd voor gekke ideeën en is alles wat je nodig hebt om het buitengewone vast te leggen.

image image

Vierkant formaat

De Lomo'Instant Square werkt met Fujifilm Instax Square Film om je een perfect uitgebalanceerd frame te geven met een schaal van 1:1 — het iconische formaat dat favoriet was van Andy Warhol, Christopher Makos, David Hockney; de grootheden die instant fotografie hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Het daagt je uit om je onderwerp in het middelpunt te zetten, en laat veel ruimte over voor creatieve composities.

image image

En Mini formaat, ook

Deze super creatieve camera produceert niet alleen vierkante shots. Ga voor het Lomo'Instant Square Combo Pakket of Accessoire Kit om de Instant Mini Back te gebruiken waardoor je ook op Fujifilm Instax Mini Film foto's kunt schieten! Dat betekent dat je alle scherpte, perfecte belichting en funky kenmerken van de Lomo'Instant Square op twee verschillende filmformaten krijgt. Dubbele functies, dubbel zoveel plezier!

image

Opnamemodi

De Lomo'Instant Square heeft twee opnamemodi, zodat je prachtige nachtscènes en psychedelische lightpaintings kunt schieten maar ook — ongeacht waar je bent en wat je ontdekt.

image

Alle iconische creatieve functies van Lomography

De Lomo’Instant Square is een kleine creatieve explosie. Elke Lomo'Instant Square camera barst van de artistieke mogelijkheden die je niet op een andere instant camera zult vinden (behalve de onze!). En omdat het een dual-formaat is, kun je alle funky functies in twee verschillende formaten gebruiken!

image image
image image
image image

Technische specificaties

Shop nu