Doe mee

Ben je klaar om deel te nemen aan de grootste LomoWall tentoonstelling in de geschiedenis?

photo

Om 25 jaar Lomography te vieren vragen wij je om ons te helpen om de liefde en begrip over de hele wereld te verspreiden door middel van fotografie. Wij willen landen, culturen en mensen bij elkaar brengen in de grootste serie LomoWalls ooit gecreëerd. Deze prachtige mozaïeken van beelden worden over de hele wereld geplaatst, zodat we de wereld door elkaars ogen kunnen zien. Het is een enorm project dat resulteert in een wereldwijde tentoonstelling van duizenden mooie foto's. En we willen dat je erbij betrokken bent!

Lomografen worden bepaald door hun onverzadigbare verlangen om nieuwe plekken te zien, nieuwe gezichten te leren kennen en om hun ontdekkingsreizen vast te leggen. We hebben competitiecategorieën voor allerlei landen opgezet. Of je ons nou een intrinsiek deel van je identiteit als burger van je land laat zien of iets deelt wat je geleerd hebt tijdens je avonturen, we willen jouw blik zien. Je kunt maximaal 10 beelden voor elke categorie indienen, en de beste foto's worden gebruikt om onze internationale LomoWalls te maken. Er zullen maximaal 100 winnaars zijn voor elke categorie, en al deze winnende shots worden opgenomen in de speciale categorie van de jaarlijkse TEN EN ONE Annual Lomography Photo Awards. Dat betekent dat elke winnaar kans maakt om prijzen te verdienen, waaronder een artistiek verblijf in Lomography HQ in Wenen! Ga door naar de Lomography Competitions pagina om je foto's nu in te dienen.

photo

Maar wij zullen niet de enige zijn die mooie kunstwerken creëeren van de beelden van de winnaars. We willen dat je je fantasie in overdrive zet en ons in staat stelt om een wereldwijde tentoonstelling te creëren in tegenstelling tot alle andere. Een grot vol sprookjes, een iglo in het midden van de toendra, een schip dat op de zeven zeeën — vanaf de top van Mount Everest tot aan de bodem van de Grand Canyon, we willen dat je ons helpt de wereld te bedekken met LomoWalls. Geef je op en wij sturen je een selectie van de winnende foto's, zodat je je eigen LomoWall kunt bouwen.

photo

Iedereen die hun eigen LomoWall tentoonstelling bouwt en ons fantastische foto's van de openingsavond doorstuurt, ontvangt 50 euro van bonnen om in de Lomography Online Shop te spenderen. We zullen je naam ook in een potje gooien om kans te maken op één van de vijf speciale Lomo LC-A+ camera's. En als je er geen van wint, dan sturen we je een speciale editie Diana F+ camera! Breng een beetje Lomography naar jouw hoek van de wereld, en nodig iedereen die je weet uit om de prachtige, bizarre en verwonderende planeet waar we op leven te vieren. Deel de liefde, verspreid de vreugde en hou de inspiratie brandend.

En dat is niet alles — je kan ook flink winnen met Lomography op Facebook, Instagram en Twitter! Zorg ervoor dat je ons volgt op social media en houdt de officiële 25 jaar Lomography site in de ga ten. Van feestjes tot tentoonstellingen, giveaways en meer, er komt van alles aan!

Competitions

photo

Lomowall Antarctica

De stilte van de toendra is de perfecte plek om te stoppen en te reflecteren. Laat ons zien wat je geleerd hebt.

Indienen

photo

Lomowall Argentinië

Deel wat je ontdekte op je reizen naar de sneeuwpieken van de Andes en de bruisende barrios van Buenos Aires.

Indienen

photo

Lomowall Australië

Of je nou een zonnige Aussie bent of een boemerang die gewoon terugkomt, we willen je herinneringen aan het kangoeroe-kapitaal zien.

Indienen

photo

Lomowall Oostenrijk

Zwerven rond de Alpen, dansen in je lederhosen of kauwen op de beste schnitzel die je ooit hebt geproefd - laat ons zien wat Oostenrijk voor jou betekent.

Indienen

photo

Lomowall Brazillië

Heb je je ooit verloren in de elektrische rush van kleur, muziek en dans op het Rio Carnival? Deel je snapshots en laat het ons weten!

Indienen

photo

Lomowall Canada

Alle Canadese shutterbugs weten dat film beter werkt wanneer het in esdoornstroop doordrenkt is. Deel je zoete shots van het land van de elanden, ijshockey en de helft van de Niagara Falls.

Indienen

photo

Lomowall Chili

Van glinsterende gletsjers tot stoffige woestijnen, Chili is op zichzelf al een hele planeet. Laat ons zien wat je ontdekt hebt.

Indienen

photo

Lomowall Colombia

Colombia is de thuisbasis van de meest giftige kikker in de wereld. Wat kun je ons nog meer leren over een land vol prachtige orchideeën, fantastische voetballers en sensationele salsa dansers?

Indienen

photo

Lomowall Tsjechië

Van Bohemen tot Moravië, de Tsjechische Republiek is gevuld met mooi landschap, karakteristieke tradities en uitstekend bier. Deel je Tsjechische avonturen - bier aangedreven of niet!

Indienen

photo

Lomowall Frankrijk

Je favoriete kleine bistro, de beste plek om een uitzicht te krijgen op de Eiffeltoren of de prachtige kastelen waar je je zomer hebt doorgebracht - laat ons zien wat Frankrijk voor jou betekent.

Indienen

photo

Lomowall Duitsland

Of je nou Berlijn geboren bent bent of gewoon gek bent op Deutschland, we willen je favoriete deel van de pretzel hoofdstad van de wereld zien.

Indienen

photo

Lomowall Hungarije

Hongarije is gevestigd in het hart van het continent en is een van de oudste landen in Europa. Laat ons zien wat je op jouw reis door de tijd hebt geleerd.

Indienen

photo

Lomowall Indonesië

Het thuisland van de orang-oetans, fantastisch eten en de prachtige stranden van Bali: Indonesië is een Zuidoost-Aziatische wonderland. Welke is jouw favoriete eiland?

Indienen

photo

Lomowall Italië

Of je nou in Rome bent opgevoed of gewoon eens in Pisa bent geweest, willen we je foto's zien van de spaghetti hoofdstad van de wereld.

Indienen

photo

Lomowall Japan

De prachtige bloesems in Nakijin, sushi in Sapporo en de torenhoge metropool van Tokio — laat ons zien wat Japan voor je betekent.

Indienen

photo

Lomowall Maleisië

Wij dromen van de uitzichten van Kuala Lumpur vanaf de hoogste hemelbrug in de wereld. Waar anders in Maleisië moeten we nog meer kijken?

Indienen

photo

Lomowall Nederland

Of je ons nou de tulpen uit Amsterdam brengt of cheesy grappen uit Gouda, we willen je favoriete deel van Nederland zien.

Indienen

photo

Lomowall Filippijnen

Mooie stranden, metropolitaans Manila en ongelooflijke rijstterrassen — wat moeten we nog meer doen in de Filippijnen?

Indienen

photo

Lomowall Portugal

Het land met de oudste boekwinkel ter wereld. Portugal is gevuld met cultuur, mooie steden en lekker gebak. Welk deel is je favoriet?

Indienen

photo

Lomowall Singapore

Wist je dat je het nationale volkslied van Singapore in microtext kunt vinden op de achterkant van de $1000 biljet? Wat zouden we nog meer moeten weten?

Indienen

photo

Lomowall Spanje

Die keer dat je langs Las Ramblas liep, de dag dat je team de beker won, de avond dat leerde je Flamenco dansen op de Feria — laat ons zien wat het land van de lekkere tapas voor jou betekent.

Indienen

photo

Lomowall Taiwan

Taiwan is de thuisbasis van meer dan 23 miljoen interessante mensen. Toon ons je favoriete gezichten en breng ons naar je favoriete plekken!

Indienen

photo

Lomowall Turkije

Van Efeze tot Istanbul, dit prachtige land heeft een rijke geschiedenis. Laat ons zien wat je ontdekt hebt tijdens je Turkse avonturen.

Indienen

photo

Lomowall Verenigd Koninkrijk

Welse bergen, Ierse charme, Schotse whisky en de bruisende straten van de stad Londen — laat ons zien wat je geleerd hebt in deze smeltkroes van mooie culturen.

Indienen

photo

Lomowall Verenigde Staten

Van de redwoods in Yosemite tot de kabelbanen in San Francisco, de VS is een groot land met mooie idiosyncrasies. Toon ons je favorieten!

Indienen